İzzet Baba’nın 148. eserinin temeli atıldı

İzzet Baba’nın 148. eserinin temeli atıldı İzzet Baba’nın 148. eserinin temeli atıldı
A- A+
Reklam

Bolu’ya eğitim e sağlık alanındaki hemen hemen tüm ihtiyaçlarını 147 eserle karşılayan Bolu’nun babası merhum İzzet Baysal, kurarak Bolululara emanet ettiği İzzet Baysal Vakfı tarafından yaptırılacak Esin Baysal Aile Sağlığı Merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bu yıl 35’inci düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri kutlama programı, temel atma töreniyle başladı. 15 milyon lira bedel ile hizmete alınacak aile sağlığı merkezinin yapımı İzzet Baysal Vakfı tarafından üstlenildi. Yeni hizmet binasının temel atma törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanvekili Fatih Yamaner ile vakfın mütevelli heyeti üyeleri ve protokol üyeleri katıldı. Eserin, vakfın Bolu'ya kazandırdığı 148’nci eser olduğu ifade edildi.

“10 poliklinik olacak”

Sağlık Merkezi hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Abdullah Danışman; “Aile sağlığı merkezi noktasında artı bir tesis kazandırdığı için mutluyuz. Buradan hizmet alacak hastalar adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.  803 metrekare arsa üzerine 250 metrekare oturma alanı. Zemin dâhil 2 kat, toplam 3 kat, 750 metrekare kapalı alanı olan bir aile sağlığı merkezi, 10 poliklinikten oluşan Bolu’muza hizmete kazandırılmış oldu. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“Kızı da bu hayrın içine girmiş oldu”

Vakıf Başkanı Baysal, tesisin kazandırılması emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu tesisi kendi araştırmalarıyla bulan, Bolulu halk mütevelli heyeti üyelerimize teşekkür ediyorum. Hakikaten bu müjdeyi bana, onlar verdiler ve hatta şunu da söyleyeyim, ismini de muhakkak onlar hatırladılar. Çok güzel oldu. Kızının ismi, çünkü kızı Esin Avunduk Baysal’ın da hiçbir eseri yoktu. Bu eserler kızı da bu camianın, bu hayrın içine girmiş oluyor. Ben hayırlı olsun diyorum. Bolu’ya büyük hizmetleri dokunacağına eminim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bolu Valisi Erkan Kılıç, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve protokol üyeleri merkezin temelini attılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler